Links

MINDLab: En sammenfletning af en neurovidenskabs- og kognitionsforskningramme på Århus Universitet, støttet af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Innovation som en del af den danske regerings UNIK initiativ, der sigter efter at fremme forskning i verdensklasse på danske universiteter.

Autism@ICN: Et netværk af ICN-baserede forskere, der sigter efter at facilitere forskning om autisme, aspergers syndrom og andre lidelser inden for autismespektret.

CFIN: Center for Funktionel Integrativ Neurovidenskab (CFIN) forener hjerneforskere fra diverse afdelinger, institutter og fakulteter inden for Århus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium for at forstå menneskehjernen.

Landsforeningen for autisme: Den største autismeforening i Danmark, kredsforeningen i Århus er placeret i Risskov på Psykiatrisk Hospital.

SFARI: Målet med Simons Foundation Autism Research Initiativ (SFARI) er at forbedre diagnosen, behandlingen og forebygge autisme og relaterede udviklingslidelser. SFARI udforsker neurovidenskab fra flere sider, inklusiv molekylær, cellulært, systemisk, immuniologisk, kognitivt, adfærdsmæssigt, genetisk, teoretisk og fra computermodelbaserede tilgange.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>